La nostra assessoria Sant Adrià de Besòs, Moreno Assessorament, neix durant l’any 2005 a *Sant Adrià del Besòs, després d’una dilatada experiència desenvolupada a Barcelona, ​​Madrid i Terrassa, i amb l’afany de prestar serveis integrals i de qualitat, tant en les empreses com als particulars, anticipant-se als esdeveniments i oferint sempre les màximes garanties de seguretat i de rendibilitat per a tots els nostres clients.

Des de Moreno Assessorament, oferim serveis d’assessoria comptable, fiscal, laboral i financera, de manera aclaridora i sempre sota la més absoluta privacitat.

En Moreno Assessorament, formem un equip professional, involucrat, plural i responsable, els membres integrants estem especialitzats a revaloritzar tot tipus de negocis i a facilitar el seu desenvolupament i el seu creixement.

Realitzem cursos de formació contínua per a així poder estar al dia amb les lleis i les reformes laborals o fiscals actuals.
Els cursos són impartits per Assessor excel·lent, així com les assessories, sent les classes seguides per un professor especialista en la ram.

Volem formar part de tu, els nostres clients ens avalen com a gestoria i assessoria en *Sant Adrià del Besòs, Barcelona, ​​Badalona i voltants.

La nostra experiència

Asesoría contable 87%
Asesoría laboral 75%
Asesoría fiscal 63%
Asesoría financiera 73%

Perquè hauria de triar-nos

Travel and Aviation
Consulting

Consultants ranked firms on a scale of one to 10, based on prestige, firm culture, work-life balance, compensation, and other factors.

Financial Services
Consulting

We are a dynamic niche consulting firm that has been helping visionary financial services brands convey their true essence.

Business Services
Consulting

We have had to start competing on quality of life in a way that they never had to before — leading to higher ratings from consultants.

Energy and Environment
Consulting

Engage with consumers and inspire the media — we ensure brands are seen and heard in all the right places.

Consumer Products
Consulting

We are a company that offers design and build services for you from initial sketches to the final construction.

Surface Transport
& Logistics Consulting

The ConsultingWP firm scored highest for vacation policy, hours in the office, and overall satisfaction.

Terminos de aceptacion de formularios

En virtud de lo establecido en la Ley Orgánica 3/2018, LOPD-GDD y el Reglamento Europeo 2016/679, RGPD de Protección de Datos de carácter personal le informamos que sus datos pasarán a formar parte de un fichero titularidad de Moreno Assessorament. La información registrada se utilizará para informarle por cualquier medio electrónico de nuestras novedades y/o información de la entidad. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y los de limitación y oposición del tratamiento en Av/ de la Platja56 08930 – Sant Adrià del Besós  Barcelona o enviando un correo electrónico a info@morenoassessorament.com. En cumplimiento de la Ley 34/2002 del 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio electrónico e Internet, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@morenoassessorament.com

Abrir chat
1
¿Necesita ayuda?
Hola!!
¿En que podemos ayudarte?