ASSESSORIA LABORAL I GESTIÓ LABORAL

A Moreno Assessorament, el nostre objectiu és mantenir una correcta relació laboral amb els treballadors de la seva empresa, la qual cosa és imprescindible per al bon funcionament d’aquesta, per tant és obligat complir amb la gestió d’una sèrie de documentació amb els els seus treballadors i amb l’administració:

 • Assessorament laboral i de Seguretat Social.
  Confecció de rebuts de salari.
  Estudi, assessorament i confecció de contractes de treball, així com la seva presentació davant l’administració.
  Assegurances socials (Sistema Xarxa).
  Altes, baixes i variacions de dades de treballadors en la Seguretat Social.
  Seguiment del conveni col·lectiu aplicable a l’empresa.
  Altes d’empresa, autònoms i altres règims del sistema de Seguretat Social.
  Tramitació informes d’accidents de treball.
  Acomiadaments individuals i col·lectius.
  Sol·licitud de pensions i prestacions (jubilació, invalidesa, etc.)
  Auditoria sociolaboral

L’auditoria sociolaboral, té com a finalitat establir el nivell de compliment del dret al treball i de la Seguretat Social per part de les empreses. L’auditoria sociolaboral és la revisió i anàlisi de la documentació de l’empresa mitjançant l’elaboració d’un informe on es recull el grau de compliment de les obligacions imposades.

A Moreno Assessorament, realitzem i et guiem en aquest procés, pot contactar amb nosaltres telefonant al 93 381 08 86 o emplenant el formulari de contacte.

¿Necesita mes informació?

Terminos de aceptacion de formularios

En virtud de lo establecido en la Ley Orgánica 3/2018, LOPD-GDD y el Reglamento Europeo 2016/679, RGPD de Protección de Datos de carácter personal le informamos que sus datos pasarán a formar parte de un fichero titularidad de Moreno Assessorament. La información registrada se utilizará para informarle por cualquier medio electrónico de nuestras novedades y/o información de la entidad. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y los de limitación y oposición del tratamiento en Av/ de la Platja56 08930 – Sant Adrià del Besós  Barcelona o enviando un correo electrónico a info@morenoassessorament.com. En cumplimiento de la Ley 34/2002 del 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio electrónico e Internet, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@morenoassessorament.com

Abrir chat
1
¿Necesita ayuda?
Hola!!
¿En que podemos ayudarte?