ASESORÍA FINANCIERA

Les decisions de caràcter estratègic i operatiu han d’analitzar-se des d’una perspectiva financera per a conèixer quin és l’impacte econòmic sobre el negoci. Aquestes decisions necessiten una anàlisi profunda de les seves implicacions en tots els àmbits: estructura econòmica, resultats, nivell d’endeutament òptim, variació de la liquiditat i creació de valor per a l’accionista.

Podem conèixer i analitzar la naturalesa de les desviacions en ingressos, despeses, inversions, endeutament, etc.? Quines inversions són necessàries a curt o mitjà termini? Com hem de finançar les inversions? Quin és el nivell de palanquejament òptim que impulsa el creixement del negoci al mínim cost?

Aquestes són algunes de les preguntes que es responen a través d’una bona estratègia financera i de control de gestió. Moreno Assessorament , aporta solucions tangibles a través dels nostres següents serveis:

DIAGNÒSTIC I PLANIFICACIÓ
 • Diagnòstic de situació financera
  Pressupost econòmic anual
  Anàlisi de viabilitat de projectes
  Anàlisis de viabilitat d’inversions
TRESORERIA I FINANÇAMENT
 • Elaboració de plans de viabilitat
  Pla de reestructuració financera
  Elaboració del dossier per a negociació de deute bancari
  Negociació amb entitats bancàries
  Gestió de tresoreria
  Intermediació d’operacions per liquidació d’actius
  Cerca d’inversors i capital de risc
544216954+914356984+
CONTROL DE GESTIÓ
 • Quadre de comandament economic-financer
GESTIÓ DE COSTOS I RESULTATS ECONÒMICS
 • Anàlisi i optimització de costos ABC / *ABM
  Plans de millora del compte de resultats
  Pla de racionalització de les despeses d’explotació

¿Necesita mes informació?

Terminos de aceptacion de formularios

En virtud de lo establecido en la Ley Orgánica 3/2018, LOPD-GDD y el Reglamento Europeo 2016/679, RGPD de Protección de Datos de carácter personal le informamos que sus datos pasarán a formar parte de un fichero titularidad de Moreno Assessorament. La información registrada se utilizará para informarle por cualquier medio electrónico de nuestras novedades y/o información de la entidad. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y los de limitación y oposición del tratamiento en Av/ de la Platja56 08930 – Sant Adrià del Besós  Barcelona o enviando un correo electrónico a info@morenoassessorament.com. En cumplimiento de la Ley 34/2002 del 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio electrónico e Internet, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@morenoassessorament.com

Abrir chat
1
¿Necesita ayuda?
Hola!!
¿En que podemos ayudarte?